Wie is Ayden?

In 2013 studeerde ik af aan de opleiding Writing for Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, maar mijn liefde voor een goed verhaal begon natuurlijk al op jonge leeftijd. Nog voordat ik zelf het vocabulaire bezat om verhalen te vertellen die mijn publiek ook kon volgen, was ik idolaat van Scruffy. Tegen het einde van de film rolde de tranen over mijn wangen, maar ik liet nooit toe dat iemand de film vroegtijdig afzette. Omdat ik toen al wist van de kracht van herhaling, wachtte ik een paar keer per dag ongeduldig tot mijn moeder eindelijk de videoband terug spoelde en voor de zoveelste keer die dag op play drukte, terwijl de tranen op mijn wangen nog nauwelijks waren opgedroogd.

Toen vreesde mijn moeder dat ik een masochist was, nu weten we dat mijn prille liefde voor een goed verhaal ervoor zorgde dat Scruffy het enige was wat ik wilde zien.

Wat betekent dat voor het hier en nu?

Alles en iedereen heeft een verhaal. Ik zorg ervoor dat jij jouw verhaal op de beste manier vertelt. Het maakt niet uit of het al opgeschreven is of dat je er nog aan moet beginnen. Bij Projecten vind je enkele resultaten.

Ohja! Ik ben ook assistent artistiek leider bij Raymi Sambo Maakt en freelance adviseur voor divers cultuursubsidies.

Waar kan ik je mee helpen? 

Heb je vragen of wil je op dramaturgisch niveau discussiëren over tekst, drank of het leven? Stuur me een berichtje!

Tot snel,

Ayden