Wie is Ayden?

In 2013 studeerde ik af aan de opleiding Writing for Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, maar mijn liefde voor een goed verhaal begon natuurlijk al op jonge leeftijd. Nog voordat ik zelf het vocabulaire bezat om verhalen te vertellen die mijn publiek ook kon volgen, was ik idolaat van Scruffy. Tegen het einde van de film rolde de tranen over mijn wangen, maar ik liet nooit toe dat iemand de film vroegtijdig afzette. Omdat ik toen al wist van de kracht van herhaling, wachtte ik een paar keer per dag ongeduldig tot mijn moeder eindelijk de videoband terug spoelde en voor de zoveelste keer die dag op play drukte, terwijl de tranen op mijn wangen nog nauwelijks waren opgedroogd.

Toen vreesde mijn moeder dat ik een masochist was, nu weten we dat mijn prille liefde voor een goed verhaal ervoor zorgde dat Scruffy het enige was wat ik wilde zien.

Wat betekent dat voor het hier en nu?

Alles en iedereen heeft een verhaal. Ik zorg ervoor dat jij jouw verhaal op de beste manier vertelt. Het maakt niet uit of het al opgeschreven is of dat je er nog aan moet beginnen. Bij Projecten zie je enkele resultaten voor verschillende media.

Ohja en sinds januari 2019 zit ik ook nog in de Adviescommissie Projectsubsidies Cultuur van de Gemeente Utrecht!

Laten we afspreken!

Voor vragen, gezelligheid of om op dramaturgisch niveau te discussiëren over tekst, drank of het leven vind je bij contact hoe je me kunt bereiken. (Gewoon een mailtje sturen naar tekst@aydencarlo.com kan natuurlijk ook.)

Wie weet tot snel!

Ayden